Одберете Го Вашиот Пакет

minimize your documents

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus luctus nec

follow client payments

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus luctus nec

saved to the cloud

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus luctus nec

automate repeating tasks

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus luctus nec

Прилагодени Цени За Вашите Потреби

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Основен Пакет

Напреден

basic
+

Бизнис

Advanced
+

Основен

Напреден

Основен
+

Бизнис

Напреден
+

Најчесто Поставувани Прашања

Другите решенија се со користење на фотограметрија, што значи дека ви требаат гео-означени слики од различни агли и направени со одредено преклопување на сликата. Динамикс Мапер користи алгоритам за видео и најсовремен артикл за симултана локализација и мапирање кој ги користи сите информации содржани во видеото. Исто така, времето на обработка се намалува до 20 пати во споредба со сегашните решенија за фотограметрија.

Не ви треба специјален дрон, секој комерцијален дрон со пристојна камера ќе работи. Имаме одлични резултати со користење на семејството беспилотни летала DJI Mavic 2 Pro и DJI Phantom 4 Pro.

Можете да користите Динамикс Мапер за обработка на 3Д модели од други извори, како што се ЛИДАР скенери или друг софтвер за фотограметрија. Потоа можете да комбинирате облак-точка од повеќе извори и да го извезувате резултатот.

Workflow Optimization is a cross platform message optimization app for all devices. Contact Us

Our clients say

"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo"

Hilary Leigh
Developer

"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo"

Hall Read
Designer

"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo"

Quintin Angus
Designer

"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo"

Jillie Tempest
Developer

Ви треба помош за ГИС проекти?