Проекти

Како можеме да ви помогнеме околу Вашиот проект?

  • ГИС решение
  • Мапирање со дрон и мерливост
  • Консултантски услуги

Можеме да обезбедиме целосни комерцијални решенија или решенија за претпријатија засновани на веб-платформата Esri ArcGIS.

Имплементација на комплетни проекти за мапирање со дрон, обезбедување на комплетни мерења и документација за локацијата која се мапира.

Експертски консултантки услуги кои ќе ги оптимизираат Вашите бизнис процеси и создадат квалитетни решенија.

Зошто да работите со нас?

0 %
Задоволни Клиенти
0 +
Стручен Кадар
0
Успешно Завршени Проекти
0 %
Задоволни Клиенти
1 +
Стручен Кадар
1
Успешно Завршени Проекти
0 +
Стручен Кадар
0 %
Задоволни Клиенти
1
Успешно Завршени Проекти

Нашите ГИС завршени проекти

Некои од нашите ГИС проекти се користат на ниво на Р.Македонија. Проектите беа комплетирани во соработка со ГДИ Скопје.

Македонски Гео Портал

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet

Македонски LIDAR Портал

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet

Mounted Ball Bearing Units

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet

High Quality Gears & Conveyors

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet

Ви треба помош околу ГИС проекти?