Имате Прашање?

Контактирајте не

contact@visiondynamix.com

Динамикс Мапер

Вашиот Најдобар Софтвер за 3Д мапирање

18-135mm

Zoom

72mm

Filter size

For more detailes visit our website: www.questshop.com

Уникатна Солуција

Појдовната точка на решението е алгоритам за симултана локализација и мапирање (познат како SLAM). Ние го користиме целото видео од камерата, не само одделни слики за да создадеме 3Д мапи.

Бизнис можности

Нашата платформа може да се користи во различни области како геодезија, градежништво, ГИС, 3Д-воздушно мапирање. Со мапирање на цела конструкција на проект, заштедувате време и ресурси.

Едноставен пристап до податоци

Можете лесно да пристапите од вашата десктоп апликација за да креирарате 3Д мапа, веб апликација за споделување мапи и манипулација и вашата мобилна апликација.

Пристапни Цени

Изработивме флексибилен план на пристапни цени зависно вашите потреби и индустрија со цел да испорачаме прилагодено решение за секој проект.

Динамикс Мапер

Конкурентна Предност На Вашата Индустрија

Што Добивате Со Користење На Нашиот Софтвер?

 • Брзината за прецесирање е од круцијално значење кај геодетските проекти.
 • Со нашиот систем за постигнува 20 пати поголема брзина во споредба со конкурентните комерцијални решенија.
 • Добијте за вашата мапа за пократок период и заштедете време на процесирање .

 • Користејќи симултана локализација и мапирање можеме прецизно да ја одредиме позицијата на дронот и да ја мапираме околината.
 • Исто така користиме фузија на сензорот за да ја подобриме прецизноста на позицијата.
 • Покрај тоа може да го геореференцирате генерираниот овлак од точки за подобра точност

 • Премерот на земјиштето и 3Д мапирањето можат да бидат скапи во зависност од видот на проектот, локацијата, големината и временската рамка.
 • Поголемите проекти бараат долги часови на премер.
 • Користењето на Динамикс Мапер овозможува до 0% кратење на времето потребно за подготовка и мапирање, а со тоа се намалува времето за обработка на слики и генерирање облак од точки.

Како Функционира Преку 3 Едноставни Чекори

За да започнете, се што е потребно е нашиот софтвер за мапирање Динамикс Мапер (поддржан Windows 10) и вашето видео или слики.

Со брзина на обработка до 20 пати поголема од традиционалните решенија, можете дури и да почекате на самото место за да бидат подготвени вашите 3Д мапи и веднаш да го потврдите резултатот. 3D-мапата е генерирана на вашиот лаптоп или компјутер. Идеално решение за оддалечени локации без интернет-врска.

 • Снимање

  Снимањето на видео може да се направи со користење на стандардна единечна камера. Во основа можете да користите кој било уред и не се потребни дополнителни инвестиции за да го користите нашиот софтвер.

 • Процесирање

  Поставете го вашето видео. За неколку минути ќе добиете многу детален 3Д облак од точки подготвен за анализа или експортирање.

 • Анализа

  Користете ги алатките за CAD мерење, генерирање на изохипси, манипулација со облакот од 3Д точки, генерирање на mesh и многу повеќе.

Чекор 1

Capture

Чекор 2

Process

Чекор 3

Analyze

Закажете бесплатна консултација