Политика за заштита на податоци

Кои сме ние

Е-маил адреса http://www.visiondynamix.com.

Каков вид на приватни податоци собираме и зошто ни требаат

  • Основни податоци за индентификација Име и Презиме
  • Контакт податоци емаил адреса, телефон за контакт
  • Ако претставувате правно лице, информација за правното лице

Ги собираме вашите податоци кога

Ќе побарате подетални информации за нашиот софтвер преку пратена емаил порака.

Се грижиме за важноста на Вашите податоци. Има воспоставено безбедносни процедури за заштита на губење или злоупотреба на Вашите податоци.

Вижн Дајнамикс ги има правата да ги задржи Вашите податоци за одреден временски период. Не ги држиме подолго време од препорачаниот временски период/

Дали користиме колачиња?

Користиме Google Analytics за да имаме подобар увид во однос на интеракциите на нашиот сајт.

Не ги споделуваме Вашите информации со трето лице и ги користиме доколку има потреба да ве контактираме за одредени промотивни активности во иднина.

Други прашања

Доколку не го најдовте бараниот одговор или имате дополнителни прашања околу заштита на Вашите приватни податоци, контактирајте не на contact@visiondynamix.com.