Вижн Дајнамикс

Самостојно софтверско решение за 3Д мапирање

Вижн Дајнамикс

Самостојно софтверско решение за 3Д мапирање

За Нас

Иновативна и уникатна солуција за премер на земјиште

Развојот на ова софтверско решение започна на Факултетот за Електротехника и Информациски Технологии-Скопје

Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Mauris in erat justo.

Нашиот Продукт-Динамикс Мапер

Брзо и точно 3Д мапирање

Брз Софтвер

Нашиот систем не се заснова на фотограметрија, туку на алгоритам за симултана локализација и мапирање (SLAM). Со нашата технологија, постигнуваме брзина до 20 пати побрза од повеќето други комерцијални решенија.

Прецизни Вредности

Користејќи симултана локализација и мапирање можеме прецизно да ја одредиме позицијата на дронот и да ја мапираме околината. Ние исто така поддржуваме фузија на сензорот за да ја подобриме точноста на позицијата.

Пристапни Цени

Горди сме на нашата технологија и сакаме да ја споделиме. Работиме ефикасно за да можеме да ви понудиме најдобра вредност за вашите пари.

Единствено место каде што ќе добиете совршено софтверско решение за сите потреби во вашата индустрија.

Каде нашиот софтвер може да најде примена

Индустрии каде нашиот софтвер може да најде примена

excavator, building, heavy

This can be a short description about a project or an industry you are contributing to through the reliable products you build.

landscape, open pit mining, mining

This can be a short description about a project or an industry you are contributing to through the reliable products you build.

This can be a short description about a project or an industry you are contributing to through the reliable products you build.

shutterstock_568380991

This can be a short description about a project or an industry you are contributing to through the reliable products you build.

Индустрии каде нашиот софтвер може да најде примена

excavator, building, heavy

This can be a short description about a project or an industry you are contributing to through the reliable products you build.

landscape, open pit mining, mining

This can be a short description about a project or an industry you are contributing to through the reliable products you build.

This can be a short description about a project or an industry you are contributing to through the reliable products you build.

This can be a short description about a project or an industry you are contributing to through the reliable products you build.

Нашиот Менаџмент Тим

MEET OUR TEAM

Миле Станковски

ЦЕО

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Душко Муртовски

ЦТО

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Сандер Слингерланд

Бизнис Партнер

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ангел Ајкоски

ГИС инженер

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Светлана Ортаковска Муртовска

Дигитален Маркетинг

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Melisa Pomero

Support

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Дозволете ни да го подобриме вашиот бизнис

Дозволете ни да ви помогнеме и да го подобриме вашиот бизнис